2013. április 26., péntek

"Meg vagyok győződve arról, hogy a ki elkezdette bennetek a jó dolgot, elvégezi a Krisztus Jézusnak napjáig." (Fil. 1,6)

Naponta megújul bennünk az a szándék, hogy Isten drága üzenetét meghalljuk. Úgy megszokja az ember, mint azt, hogy testét táplálja. Létszükségletté válik, hisz megtapasztaljuk, mit jelent, amikor naponkénti lelki erőfeszítéseinkben a mennyei táplálék erőt ad. Erőt ad azon az úton járni, melyet Istenünk simít lábunk alá, és bármilyen nehéz is legyen, tudjuk, amit mai napi ószövetségi igénk mond: "Az Úrnak minden útja igaz, és minden tette jóságos." (Zsolt 145,17)

Örömmel tölt el, hogy ma is vannak, akik az Isten útján járnak, akik naponként létszükségletnek érzik, hogy Isten asztaláról is táplálkozzanak. Jó tudni, hogy ennek a tápláléknak erejével ma is sokak lábnyoma mentén élet, szeretet, reménység terem. Én pedig csatlakozva Pálhoz, azt mondom nektek: én is meg vagyok győződve, hogy aki elkezdte bennetek a jó dolgot, el is végzi a Krisztus napjáig. Istenünknek ez a munkája erősítsen mindnyájunkat az életszolgálatunkban. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése