2014. január 1., szerda

"Jézus mondta: Én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek."(Jn. 10,10b.)

Köszöntések egész sora özönlik felénk és tőlünk szeretteink és ismerőseink címzői- és címzettjeiként. Egy újabb esztendőt köszöntünk vele és általa, közben pedig várjuk majd jókívánságaink valóra válását. Valahogy e hömpölygő jókívánságok hullámai között talán ezért is szól ma hozzánk az is, aki a legfontosabbat biztosítja számunkra: az életet és a békességet! Ő pedig nem más, mint a mi Urunk Jézus Krisztus!
Nincs is hálásabb és felemelőbb szolgálat, mint az Ő nevével és ígéretével indítani el az új esztendőt! Mert kívánhatunk mi sok jót és sok fontosat egymásnak, de az új esztendő első napján Tőle hallani és olvasni azt, hogy Ő a mi érdekünkbe jött azért, hogy nekünk életünk és bőségünk legyen... nos ez egészen csodálatos kezdet! Szívünk megtelhet az öröm evangéliumi csodás lendületével, hiszen erre majd nap mint nap szükségünk lehet ebben az esztendőben is. Adja számunkra a minden kegyelemnek szent Istene, hogy az örök életnek bőséges forrása, a mi Urunk Jézus Krisztus áldja és szentelje meg életünket az Ő drága békéjével önmagunkban, családjainkban, közösségeinkben, egyházunkban és nemzetünkben! Ez legyen a mi újévi ajándékunk. Ámen.

Itt ragadom meg a lehetőséget és Istentől megáldott, békés, boldog új esztendőt kívánok e blogot író szolgatársaimmal együtt minden kedves olvasónknak az Úr 2014-ik esztendejében is!

Tisztelettel és baráti köszöntéssel:

Simon Attila    Tamásváraljai
Szatmári Elemér    Pusztadaróci
Képíró Gyula   Lázári
Bancea Gábor    Sepsiszentgyörgyi    
                                                            református lelkipásztorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése