2016. január 1., péntek

"Magasztaljátok az uraknak Urát; mert örökkévaló az ő kegyelme. A ki nagy csodákat művel egyedül; mert örökkévaló az ő kegyelme." (Zsolt. 136,3-4)

Boldog új Évet! Ki tudja hány újévi jókívánság került az ünnepi szemét közé vagy keveredett el az alkalmat kiszolgáló ünnepi ruhák kavalkádjában. Az ünnepi jókívánság megvalósulásának alap feltétele, hogy az új esztendő első reggelén mi is bekapcsolódjunk a zsoltáros magasztalásába, aki tudta, hogy egyedül kitől függ a saját és mások jó-léte és boldogsága! Az Úr egyedül elég nekünk, hogy ebben az esztendőben is csodák sorozatában részesüljünk! Az Ő kegyelme nem csak a múltban lehetett a miénk, hanem ma is és ezután is megtapasztalható. Ne feledjük hát, amit annyiszor megtapasztalt már az ember: ha Isten velünk, senki és semmi nem lehet ellenünk! Magasztaljuk hát az Uraknak Urát és váljon mindannyiunk számára megtapasztalható valósággá az újévi jókívánság! Ámen.

Istentől megáldott Boldog Új Esztendőt kívánunk mindenkinek! Bancea Gábor, Képíró Gyula, Simon Attila és Szatmári Elemér lelkipásztorok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése